Eilen oli kesäkeittopäivä!

1435000.jpg

Tänään me "tyttöset" syötiin kananugetteja (sellaisia Pirkan pakasteita, joissa on dipit mukana, maukkaita)ja motzarella-viinirypälesalaattia.   "Pojat" taas halusivat tuhdimpaa ja tekivät pyttipannua. En viitsinyt ottaa kuvaa (nyt harmittaa), sillä siitä olis hyvin nähny, kuinka rasvaa siinä on paljon.

1435015.jpg

Nyt on viikon verran oltu melkein rasvattomalla ruualla (leipomukset on asia erikseen),

En ole vaa'alla käynyt, mutta jotenkin on pirteempi olo ja housujen vyötärö ei enää niin kiristänyt.... Meillä tai siis minä tein aina kaiken rasvassa. Kastikkeet perinteisesti jauhoja ruskistamalla, kaikki piti paistaa voissa jne... Vähän tässä on opettelua kun pitää miettiä, mutta kaippa sihenkin tottuu :)